Over Just For You

Just For You (speciaal voor jou) willen wij ons even voorstellen.

Just for you is een Nederlands dames kleding merk voor de vollere vrouw.
Wij beginnen bij maat 40/42 t/m maat 58/60.

Wij leveren aan vele hoog-midden segment boetieks binnen Nederland en België. 

Als winkelier kunnen wij direct aan u leveren uit voorraad of kunt u bij ons bestellen en leveren wij op korte termijn. Wij streven naar maximaal 3-4 weken.

Wij produceren vele kleine collecties en aantallen zo dat er in elke winkel een exclusieve collectie hangt van ons merk wat ons merk en uw winkel uniek en exclusief houdt.

Wij streven naar continue doorlopende nieuwe collecties voor ieder seizoen het hele jaar door.

 

Onze stijl

Onze stijl is voor de jongere en oudere vrouw en kan beschreven worden als stijlvol, exclusief, vrouwelijk, elegant en een tikkeltje stoer.

Onze collecties variëren van basics, dagelijkse kleding tot aan bijzondere kleding voor speciale gelegenheden en bruiloften. 

Wij werken met hoge kwaliteit stoffen. Een groot deel van onze collecties worden gemaakt van travel viscose. 

Wij ontwerpen en produceren onze kleding in Amsterdam. Daarom zijn wij wel iets duurder maar supporten wij wel ons eigen land!

Wilt u ook ons merk vertegenwoordigen dan kunt u contact opnemen en kunnen wij u doorlopend op de hoogte houden van onze binnen komende producties.

U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend onze collectie te komen bezichtigen in onze prachtige showroom in Aalsmeer.

Hier zijn wij erg druk met ontwerp en productie, daarom werken wij alleen op afspraak. Hier zijn we wel flexibel in, dit kan op alle dagen en ook in de avonden.

Meer weten? Neem contact op met Annemiek Kuijpers via 06-231 672 93 of stuur een e-mail naar info@justforyoufashion.nl

Maat series

Just For You werkt met zelf in te delen maatseries, zodat u precies de maten die u wilt hebben kunt bestellen en hierdoor niet met overstock blijft zitten. 

Exclusief

Just For You werkt met kleine oplages, zodat de kleding exclusief blijft en niet in iedere winkel te koop is.

Levertijd

Just For You is op voorraad en op zeer korte termijn leverbaar.